Kiki in Rouzi

13.04.2011

mah-navadni gozdni

mah

Sre Maj 02, 2007 2:47 pm

Ja, naša Rouzi.. (medtem se ji je ime fonetično spremenilo.., pa še paše ji.. še pa še) ko zaspi, zaspi. Trdno in nepreklicno. In tudi zvočno, seveda.. smrčanje je dosegalo tudi kIKIja, takšnega smehljajočega..

Še celo prijetno mu je bilo, ko je slišal no… bodimo uvidevni.. malo glasnejše dihanje od Rouzi.

Uf, ta je strašna, si misli.. razmetava svoje sposobnosti, mar bi bila kakšen direktor ali kaj takega, kar ne morem verjet.. in spreminja mene in misli na celi svet.. le kaj bo iz tega..

Sicer pa mu je bilo važno, da pride na Finsko. A ne ve.. ni čisto prepričan, če samo zaradi črke f , ali pa se ta črka motolavi in valja pod jezikom ama baš vedno ob neprimernem času. Upa, zelo zelo upa, da bo le prišel na tisti svoj staaaari vajeni tir, samo da spregovori besedo fak, pa bo dober.

Mmmm Finland.. dežela tisočerih obrazov, jezer.. breze, ljudje.. breze.. to so breze, ki nimajo debelih debel.. vse skupaj ni več kot za en objem dlani.. hehehe, komarjev, lososov, postrvi.. in kaj? V tem času je večina dan.. sonce je sicer skoraj vedno na istem nivoju.. včasih izgleda tako,kakor da bi sijalo od spodaj navzgor. Hribi? Sanjajte jih. Pa tudi nekaj.. ko sta se bližala polarnemu krogu…

Eh, prehitevam.

Na poti sta se velikokrat ustavljala.. tudi prehodi na trajekte in potovanje po kakšni reki med enim in drugim jezerom.. ceste so čudovite, široke.. zvečer sta si znala zakurit ogenj (že zaradi komarjev).. presmejala sta se, le zeblo ju je kar naprej, vsi tisti termoflisi, ki sta jih pokupila po trgovinah niso hasnili veliko. Večeri so bili prav zmrzalasti. Seveda sta si jih pogrela tudi drugače.. večere in vsekakor noči.. njuna neizčrpna ljubezenska moč bi ju lahko sparkirala kar na enem mestu za več tednov. Preigrala sta se drug z drugim toliko, njuno nenasitje in večna žeja po drugemu ju je prav toliko izčrpala, kolikor ju je polnila. Seveda se je Rouzi sama pred sabo kdaj tudi opravičevala, da je to vse v dobro znanstvenih namenov, pač tisto njeno pozabljanje in brisanje njenih čipov spomina.. pa vendar je z veseljem sodelovala s tistim znanstvenikom v sebi. V veselje, popolno veselje kIKIja, ki v vsej svoji filmski zgodovini še ni doživljal takih lepot in tako intenzivnega seksa..

No, in ko sta se bližala polarnemu krogu…

ve se-reklame:
kar nekaj obupanih in veliko več jeznih klicev je bilo zaradi pokvarjenega devedeja, zato so vam danes (posebno tistim, ki ste nadihani z reklamami) poštarji zbasali v vaš nabiralnik nov kupček čudovitih nizkih cen artiklov, ki imajo strahotno visoko kakovost in je njihova kvantiteta OMEJENA. samo še danes si lahko preberete, jutri vam bodo nabiralnike že izpraznili..

Sre Maj 02, 2007 7:15 pm

…in bolj ko sta se bližala, bolj je kIKI začel noret z avtodomom. Neki cajta je Rouzi še gledala vse skup ko pa jo je tolk premetaval, da je bla zdaj tu zdaj tam je imelapa vsega dost.
Najbolj ji je šlo na živce, da ko je šla na WC, ni mogla zadet školjke. Poskušala se je vsest ( ker ona se je morala vsest ne- nima ona nastavka kot kIKI ) je bila ves čas na tleh. Edinkrat ko je zadela školjko je bila že skoraj naštimana, takrat pa je kIKI zabremzal na ful in jo je vrglo z WCja z glavo udarla v hladilnik v kuhinji nakar joje odbilo v zadnji del avtodoma in je pristala na zadnji šipi. Vmes jije pa ušlo in je bilo vse moker.

Tudi kIKI , ki si je brisal čelo je zakričal :”Poglej ženska zmešana kva si nardila. Cel avtodom je moker. Kej ne znaš optavt na wc-ju tko ko vsi normaln ldje”

V tistem pa Rouzi sunkovito vstane, vmes si popravla tangice ( je mela take črne z rdečo obrobo- na- ma saj veste kje ), pride do kabine in začne.

“Posluši,fardamani zmešanc. Kva ti misliš da se jaz lahko z vakumom prsesam na školko, medtem ko ti divjaš ko ena Mona. Kva se ti je čist utrgal, noriš okol teh fjordov ko da te en sam satan lovi, bremzaš, pa daš gas, pa ovink na levo pa u rikverc,pa desno,pa sem pa taj. Porkadrek.”

V tistem pa se mu vsede v naročje za volanom, da v prvo gas in še ona začne dirkat, okrog jezera da je kIKI imel faco skoz na šipi. Potem pa zabremza da avtodom nese točno na severni pol in kose ustavta se mu v naročje podela in polula.

V tistem pa kIKI zakriči “Fa…………………………k” in že ga ni blo več.Zgine ko kafra.

Rouzi mal izbulen gleda kam je zginu kIKI in jo začenja prjemat neka čudna mravljinčasta drgetavica, gre iz avtodoma proti zastavci ki je zapičena
v sneg. Pogleda ke neki piše na njej in prebere:

Če boš ti, ki tole bereš dones jedo tunino Adijo mare , ne boš živu dolg.
Probi Kmal bo, pa najbolš da vzameš kr tri.

In ko prebere do konca še ona izgine…

in se z avtodomom vred znajde naenkrat u neki savani. Napol naga ( tiste tangice so se je še komi držale, to je blo pa tud vse kar je imela na seb) tu zgoraj je bla brez ke une črne ženske. Stojijo v krogu in jo gledajo ke deseto čudo. Sploh se ne zmenjo za kIKIja, ki pa je laufo v krogih po savani med drevesi, za njim pa lev. Oba skupi sta krožla ko da sta navita.

Rouzi vstane in se zadere :” Ntenga, čugu ta dalwa?!!!!!!!”

V tistem pa lev obstane, kIKI pa tud .Lev se vsede na hlod in začne jokat,
kIKI pa gre proti Rouzi in reče:

Diši diši diši, kako diši. Tud spat ne mormo več v savani. Kupte si vrečke Kakec drek, da bo lepo smrdel———aaahhhhhhhh.
Hipermarket Savanskidečkonajboljšisosed

  • Share/Bookmark

V kategoriji PRAVLJICA

 

Komentiraj

ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev


Iskalnik

Koledar

April 2011
P T S Č P S N
« Mar   Maj »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Najnovejše objave

Kategorije

Objave po mesecih

RSS