INTER-ES

27.07.2008

avtarHalo- halo- tukaj Kobilica oglašam se iz tropa. Me slišiš.

 Ne čujem dobro- halo-kaj je zdaj, kaj se zafrkavaš. Kolikor vem je trop množina, ti pa si sam- kaj je zdaj spet.

avtar Ja ja ja, saj tropa sploh ni nikoli bilo, daj zbudi se že. Ti, servis pa nekam dolgo traja. April je že zdavnaj bil. Jaz sem ti poslal zahtevo, da mi vrneš nekaj pesmi, pa ni nič.

Halo, kdo je tam, nič ne slišim.

avtar Ja ja , čak da splezam na streho, da bo boljši signal al kaj. Kdaj boš končal tisti sevis, ki bo imel boljšo avtorsko zaščito.

Samo zadnji dve besedi sem ujel- halo.

avtar Veš kaj, imam jaz eno idejo. Vzameš star ruski program, ga malo posodobiš z protivirusnim programom, potem pa skopiraš v wordpress pa bo. Samo to moraš pazit, da bo privzeta latinica, da ne bo kakšnih čirilskih hieroglifov, ker bo potem štala.

Zdaj sem pa nekaj ujel- kaj da skopiram v wordpress- halo- me slišiš

avtar Ti , posluš ,anketa je kazala zelo dobro 85 % nas je blo ZA da portal ostane, 15% jih je blo pa PROTI.  Ma saj lahk poveš direktn, da ti je blo dost, ker so ti grozili z tožbo funkcionarja na visokem položaju. Potem se ti je pa vse “zafršmagal” pa si zaprl.

Prosim, se slišiva, halooo, halooo, ….

avtar Ja v redu no, saj vem da ne bo portala nikoli več- saj vem- samo vseeno bi bilo lahko bolj fer od tebe, da bi ljudem to povedal. Vsaj osvežil bi tisto informacijo od 11,.januarja , al pa napisal- Konec- Ende- Fin- The End. Finito… etc.

Halo, uuuu, moram odložit, policija ….tu tu tu tu tu……

avtar  Ja, na se pa takoj ustraši  ko zasliši policija. Ne vem če ni mobitel vrgel kar skozi okno . Jebela dober ga je prestrašla, dober, nič ne sliši, vseskozi slab signal.

No, zdaj je pa najbrž res vsega konec.

  • Share/Bookmark

V kategoriji Kakšen smisel ima poezija

 

Komentiraj

ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev


Iskalnik

Koledar

Julij 2008
P T S Č P S N
« Jun   Avg »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Najnovejše objave

Kategorije

Objave po mesecih

RSS